Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Вітаємо з перемогою!

22.10.2014

21-23 жовтня 2014 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І.Мазепи,13) відбувся Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті - 2014». В рамках Форуму відбулися конкурси з різних тематичних номінацій. 9 загальноосвітніх та 7 дошкільних навчальних закладів міста Вінниці отримали нагороди різного ґатунку за перемоги в тематичних конкурсах.

Дошкільний навчальний заклад №23 отримав нагороду І ступеня (диплом лауреата та медаль) в номінації: «Інноваційні засоби навчання, програми, проекти та рішення для впровадження в систему освіти».

Тема розробки: Використання інноваційних засобів навчання в освітньому процесі сучасного дошкільного навчального закладу

Проблема: як перебудувати і вдосконалити освітню систему дошкільного навчального закладу та оновити засоби навчання дошкільників, орієнтуючись на діяльнісний підхід у навчанні і вихованні дітей дошкільного віку.

Автори: Білик Катерина Давидівна - завідуюча ДНЗ №23, Малафеєва Людмила Вікторівна – вихователь-методист ДНЗ №23,  Міхєєва Тетяна Олексіївна, Поліщук Світлана Володимирівна – вихователі групи №3 ДНЗ №23.

 

 


Всі новини