Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Веб-сайт – обличчя успіху

25.02.2013

25 лютого 2013 року в Київському Палаці дітей та юнацтва урочисто відкрито XVI Міжнародну виставку навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», організовану Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України, виставковою фірмою «Карше».

У церемонії відкриття взяли участь: Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Андрій Гуржій, проректор Київської духовної академії та семінарії ігумен Сергій, президент виставкової компанії «Карше» Олександр Карпов, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Володимир Вербицький, директор з корпоративних питань корпорації «Інтел» в Україні та СНД Тетяна Нанаєва.

Вітаючи учасників та гостей, Василь Кремень зауважив, що виставка є однією з можливостей привернення широкої уваги громадськості до освіти, освітньої діяльності, до проблем і досягнень освіти. «Виставка сприятиме обміну досвідом між освітянами, осучасненню освітньої діяльності, - наголосив Василь Кремень. - Ми не повинні готувати людину до життя в минулому столітті. Ми маємо усвідомити – світ перейшов до інноваційного типу прогресу. І сьогодні ми маємо виховувати людину з інноваційним типом мислення, інноваційним типом культури, здатністю до інноваційного типу життя і діяльності».

26 лютого 2013 року відбулося урочисте нагородження переможців   Третього національного конкурсу на кращий інформаційний сайт навчального закладу «Веб-сайт – обличчя успіху», що проходив в рамках ХVІ Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», організаторами якої є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та фірма «КАРШЕ». В номінації «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» сайт ДНЗ№23 посів ІІІ місце серед позашкільних та дошкільних закладів освіти України. Завідуюча ДНЗ К.Д.Білик  отримала диплом Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, сертифікат від компанії «Адамант» та цінні подарунки від організаторів конкурсу.

Вітаємо всіх, хто приймає участь у розробці, створенні та  обслуговуванні сайту – важливої сучасної одиниці діяльності закладу – з перемогою у престижному Всеукраїнському конкурсі.

 


Всі новини