Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Кращий сайт ДНЗ в Україні визначено

07.06.2012

7 червня у залі засідання колегії МОНмолодьспорту відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів Огляду сайтів дитячих садочків за участю міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, його заступника Бориса Жебровського, представників департаменту загальної середньої та дошкільної освіти міністерства, керівництва видавництва «Педагогічна преса», ЗМІ та партнерів нагородження – Тютюна Олександра, гендиректора ВНПС “ГлобалМані” та Кметика Володимира, керівника та власника телеканалу “Малятко ТV”. 
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту при інформаційній підтримці освітнього порталу ПедПРЕСА провело Огляд кращих інтернет-сайтів дошкільних навчальних закладів. З понад 80 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та центрів розвитку дитини з усіх регіонів України фахівці відомства обрали 19 кращих.
Загалом у інтернет-голосуванні на порталі ПедПРЕСА взяли участь більше 30 000 осіб.
За підсумками голосування, переміг школа-дитячий садочок І ступеня «Пролісок», м. Київ, який набрав 19 558 голосів відвідувачів порталу. Саме цей заклад і отримав головний приз – ноутбук, який вручив директор видавництва «Педагогічна Преса» Олександр Овчар.

Наш дошкільний навчальний заклад отримав 1238 голосів та посів почесне 13 місце. Колектив закладу висловлює щиру подяку усім. хто підтримав сайт нашого  закладу. У нас є безліч ідей щодо роботи сайту, але ми завжди готові до  співпраці. Прорпонуйте - пишіть - почуємо!

Міністр подякував усім конкурсантам за активну участь: «Без перебільшення всі ті дошкільні заклади, які створили свої Інтенет-сайти заслуговують на надзвичайно високу оцінку, на подяку».

На нагородження була запрошена завідуюча нашого ДНЗ - Білик К.Д.. Відповідаючи на запитання:"Які проблеми є в дошкільних закладах України?", Катерина Давидівна відповіла, що в дошкіллі немає проблем, а є плани на майбутнє!


Усі учасники огляду отримали цінні призи від спонсорів. Платіжна система “ГлобалМані” виступила партнером заходу та надала цінні призи всім 19 учасникам. Генеральний директор ВНПС “ГлобалМані” Олександр Тютюн повідомив, що учасникам зараховано на електронні гаманці електронні гроші в еквіваленті 1 тисячі гривень кожному. За допомогою електронних грошей “ГлобалМані” дитячі садки зможуть разрахуватися за послуги зв’язку, сплатити за користування Інтернетом тощо. 
Вітаємо переможців! 

Повну версію статті ви можете переглянути на порталі Педпреса - в розділі Освіта України onlin - за посиланням http://pedpresa.com/blog/kraschyj-sajt-u-shkoly-dytyachoho-sadka-prolisok.html#more-7187

Крім того  урочисте нагородження транслювалося в прямому ефірі. Переглянути запис урочистого засідання всі бажаючі можуть на порталі Педпреса - в розділі Корисне відео - обравши посилання Архів відео (посилання http://pedpresa.com/video/category/arhiv-video  )


Всі новини