Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


1-3 березня 2012 року Третя Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти-2012"

11.03.2012

1-3 березня 2012 року ДНЗ №23 "Берізка" приймав участь у Третій  Міжнародній  виставці
"СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2012", яка проходила у Виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза", (павільйон №1, сектор «D» (вул. Салютна, 2 Б).

 Ми демонстрували відвідувачам виставки  "Театр на дошках та кухлях", " Театри на хустках" та "Театр в шапці", пропонували приміряти на себе експонати. Всі гості з гарним настроєм, усмішками та позитивними емоціями відходили від нашого виставкового павільону.  Ми вдячні усім відвідувачам за гарні відгуки про наші матеріали. Бажаємо усім творчості, професійного зростання, вдячних дітей, батьків, колег.

Ми були присутні на презентації  дошкільного навчального закладу №39 м.Житомира, що відбулася в рамках виставки. Тема: «Сучасні підходи до організації роботи з родинами вихованців дошкільного  навчального закладу №39 м. Житомира». Доповідачі: Шиманська Галина Степанівна, завідуюча дошкільним навчальним закладом № 39 м.Житомира; Бардук Надія Леонідівна, вихователь – методист  дошкільного навчального закладу №39 м.Житомира.  Дякуємо колегам за змістовну і цікаву роботу.

Фотозвіт та відгуки додаємо.


Всі новини