Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Ласкаво просимо, друже!

26.07.2015

Відповідно до п 3.4. ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ЗАГАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ДІТЕЙ ДО ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ М. ВІННИЦІ у разі встановлення Вашій дитині статусу «Є можливість зарахування в ДНЗ» заявник зобов’язується протягом 30 календарних днів подати керівнику ДНЗ в картонній папці (із зав’язками) усі необхідні документи для зарахування, передбачені п.6 Положення Про дошкільний навчальний заклад від 12.03.2003 року №305 (зі змінами):

  • заява батьків або особи, яка їх замінює (оформляється особисто батьками (особою, яка їх замінює) в ДНЗ);
  • медична картка про стан здоров'я дитини (ф. № 026/о);
  • довідка дільничного лікаря про епідеміологічне оточення;
  • свідоцтво про народження + копія;
  • довідка про місце реєстрації дитини (ЖКГ, квартальний комітет, селищна рада тощо);
  • реєстраційна картка про встановлення статусу щодо можливості зарахування в даний ДНЗ, яка роздруковується з розділу «Перевірка статусу заявки по серії та номеру свідоцтва про народження» з персонального комп’ютера або в Центрі адміністративних послуг Вінницької міської ради.


Під час оформлення дитини в ДНЗ, батьки повинні мати при собі паспорт одного з батьків.

 

У разі першочергового (позачергового) зарахування дитини, відповідно п.3.9-3.10 ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ЗАГАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЕЛЕКТРОННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ДІТЕЙ ДО ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ м. ВІННИЦІ, батьки або особи, що їх замінюють, надають документи, які підтверджують дані пільги.


Прийом дітей до груп компенсуючого типу (спеціальних) здійснюється відповідно до абзацу 2 п. 6 Положення Про дошкільний навчальний заклад від 12.03.2003 року №305 (зі змінами) при наявності висновку психолого-медико-педагогічної консультації м. Вінниці,  направлення Департаменту освіти Вінницької міської ради та пакету документів, передбачених п. 3.3. Положення, за умови попереднього внесення дитини до списків загальної міської електронної реєстрації.

 

Завідуюча ДНЗ№23 Катерина Давидівна Білик чекає на Вас щоденно з 10.00 до 12.30. 

Довідкова інформація надається за телефоном 27-86-32.


Всі новини