Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Сучасні заклади освіти 2015

15.03.2015

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

На виставці були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор департаменту професійно-технічної освіти В’ячеслав Супрун та заступник директора Департаменту вищої освіти Микола Фоменко. За словами Василя Кременя, особливу увагу слід приділяти педагогічному вихованню патріотизму громадян.

Дошкільний навчальний заклад №23 представляв на виставці роботу «Технологія опосередкованого навчання як засіб громадянсько-патріотичного виховання дошкільників», автори Білик Катерина Давидівна та Малафеєва Людмила Вікторівна. Дана робота була представлена на конкурс в тематичній номінації «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді» та отримала найвищу нагороду – золоту медаль.

ДНЗ, школи та позашкілля Вінниці були представлені в Києві Вінницьким обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників. На стенді ВОІПОПП були представлені творчі роботи дітей та педагогів вінницьких ДНЗ, шкіл, ПДЮ.

Крім того тут пройшли майстер класи з гончарства, писанкарства, декупажу, виготовлення трав’яних іграшок, оберегів, прикрас тощо.

В рамках виставки вінницькі педагоги були учасниками круглого столу.

Вихователь-методист ДНЗ№23 Малафеєва Л.В. провела презентацію «ТОН – технологія опосередкованого навчання дошкільників» (в рамках круглого столу) та майстер-клас «Виготовлення трав’яних іграшок оберегів».


Всі новини