Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Перемога ДНЗ №23 в Міжнародному конкурсі

19.03.2014

18 - 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбулася головна подія освітньої галузі - П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».
Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Вінницькі освітяни достойно презентували напрацювання педагогів міста на Виставці, в тематичних конкурсах, під час круглих столів. Всі педагогічні колективи - учасники конкурсу отримати нагороди різного гатунку.  

Вчитель-логопед ДНЗ №23 Мозалевська Оксана Анатоліївна представила на конкурс в тематичній номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача» роботу "Корекція фонетико-фонематичних порушень у  дошкільників з вадами опорно-рухового апарату засобами  фонетичної ритміки" та отримала золоту медаль за перемогу в даному конкурсі.

Під час круглого столу, який відбувся 19.03.2014року, в рамках  П’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014» Мозалевська О.А. презентувала власний досвід роботи та розповіла присутнім про шляхи розвитку педагогічної майстерності вчителя-логопеда в роботі з дошкільниками-логопатами.

Вітаємо Мозалевську Оксану Анатоліївну з перемогою та пишаємося досягненнями педагога ДНЗ №23.

Дякуємо, Оксано Анатоліївно, за поповнення копілки закладу нагородою найвищого гатунку - золотою медаллю. Так тримати!  


Всі новини