Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Дошкільний навчальний заклад №23 – срібний призер тематичного конкурсу

03.03.2013

Відкриваючи виставку, до колег-освітян звернувся заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту – керівник апарату Олексій Дніпров. За його словами, у виставці вперше беруть участь 960 закладів освіти, серед яких – представники дальнього та ближнього зарубіжжя. «Я переглянув виставку і переконаний, що, дійсно, вона справедливо має статус «міжнародної». Це надзвичайно потужний захід для популяризації нашої освіти, що презентує її розвиток і досягнення. Дякую вам за вашу працю! Пишаймося своєю освітою!»,- наголосив Олексій Дніпров. Заступник Міністра висловив переконання, що плідна робота під час заходу, обмін досвідом та думками стануть надзвичайно корисними у подальшій роботі.

З початком роботи виставки учасників та гостей привітав Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. Він зазначив, що робота під час виставки – це можливість модернізувати освітню діяльність: «Потрібно, щоб здобутки окремих навчальних закладів стали відомими і були перейняті всією освітою України, щоб наша освіта готувала людину до життя і діяльності у 21 столітті. Також сьогоднішня виставка – це ще одна можливість для майбутніх абітурієнтів звірити свої перспективи, оцінити навчальні заклади і обрати свій життєвий шлях».

28 лютого 2013 року відбулося  нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій золотими, срібними та бронзовими медалями. На конкурс з тематичних номінацій виставки подано 608 робіт. ДНЗ №23 отримав срібну медаль за перемогу в номінації «Формування творчої особистості в навчальних закладах»

Виставка представляла 960 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, підприємств, бізнес-структур, а також учасників з Чеської Республіки, Естонської Республіки, Словацької Республіки, Російської Федерації, Республіки Польща, Республіки Австрія, Французької Республіки, Італійської Республіки, Сполучених Штатів Америки. У тому числі: 129 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, науково-методичних центрів, установ; 628 – закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчально-виховних закладів; 27 – регіональних органів управління освітою; 15 – зарубіжних закладів освіти і міжнародних представництв; 125 – навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти, професійно-технічних навчальних закладів; 36 – виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, видавництв, освітніх Інтернет-проектів.

Під час виставки проводилися конференції, круглі столи, семінари, організовані провідними науковими інституціями Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України, обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти, педагогічними вищими навчальними закладами тощо. Зокрема, всі бажаючі мали змогу прийняти участь в засіданні круглого столу ВОІПОПП. Вихователь-методист ДНЗ №23 Л.В. Малафеєва  презентувала  на ньому роботу ДНЗ з теми: «Розвиток творчості дошкільників в навчально-виховному процесі ДНЗ №23»


Всі новини