Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Батьківські збори. Скоро до школи

29.11.2012

В старших групах №2 та №7 батьківські збори були проведені у формі семінару-практикуму. Батькам були запропоновані  консультативні матеріали  «Які вони старші дошкільники» (група №2), «Особливості психічного розвитку дітей 6-го року життя» (група №7). В практичній частині батькам були запропоновані ігри-тести серії «Скоро до школи» та графічні диктанти, які в своїй роботі з дітьми використовують педагоги даних груп. Дорослі самі мали змогу пограти, а також отримали поради щодо використання даних матеріалів в роботі з дітьми. Домашнім завданням було: виготовити разом з дітьми  книжечки-саморобки «Маленьким розумникам» (група №2), намалювати разом з дітьми малюнки та влаштувати виставку: «Школа, в якій я учитимусь» (група №7).

В старших групах№4 та №8 відбувся педагогічний ринг «Особливості психічного розвитку дітей 6-го року життя». Практичний психолог закладу Скакун Г.А., готуючись до проведення зборів в групі №4, провела анкетування батьків та спільно з вихователями групи склали цікавий сценарій заходу з використанням ігор, вправ, цікавих завдань для батьків. Вихованці групи №4 мали змогу провести спільно з батьками час,  допомагаючи їм у розв’язанні педагогічних ситуацій.  В групі №8 батькам була запропонована презентація «Життя групи №8», відеоролик «Готуємо руку дитини до письма». Батькам, які мають старших дітей школярів було запропоновано оформити досвід сісмейного виховання "Скоро до школи",  щоб поділитися досвідом підготовки до школи та адаптації молодших школярів до умов школи. Консультативну допомогу батьки отримали від завідуючої ДНЗ Білик К.Д., практичного психолога Скакун Г.А., вихователя-методиста Малафеєвої Л.В.

Вихователі старших груп №13, №18 познайомимли батьків своїх вихованців з  показниками компетентності випускника ДНЗ. Усім присутнім був запропонований фрагмент заняття з логіко-математичними та мовленнєвими завданнями, які успішно розв’язували дошкільнята. Запропонували  батькам, які мають старших дітей школярів оформити досвід сісмейного виховання, щоб поділитися досвідом підготовки до школи та адаптації дітейц в школі.  


Всі новини