Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Скакун Галина Анатоліївна -

30.01.2013

30.01.2013 року відбувся конкурс «Кращий практичний психолог дошкільного закладу системи освіти 2012 – 2013 навчального року». Також тут було нагороджено переможців  міського огляду-конкурсу кабінетів практичних психологів загальноосвітніх, позашкільних  та дошкільних навчальних закладів освіти м. Вінниці

 З 02.10.2012 р. по 25.10.2012 р. було проведено огляд-конкурс кабінетів практичних психологів у відповідності до вимог “Положення про психологічний кабінет дошкільних, загальноосвітніх та інших навчальних закладів системи середньої освіти”, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 19.10.2001р.    В ході огляду кабінетів практичних психологів  було визначено, що психологічний кабінет  ДНЗ № 23 (практичний психолог Г.А. Скакун) функціонує на високому рівні. В закладі є два кабінети «Робочий кабінет» та «Навчальний кабінет». Кабінети оснащені сучасною технічною апаратурою,  дизайн кабінетів витримано в пастельних тонах, затишку інтер’єру надають сучасні меблі, озеленення, релаксаційні засоби. Високий рівень науково-методичного забезпечення, представлено у великій кількості діагностичний матеріал, тренінгові програми та просвітницькі виступи.

Переможцем міського огляду-конкурсу кабінетів практичних психологів загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів освіти у номінації «Кращий психологічний кабінет дошкільного навчального закладу» була визнана практичний психолог Г.А.Скакун (психологічний кабінет дошкільного навчального закладу № 23). Галину Анатоліївну нагородили грамотою департаменту освіти Вінницької міської ради та вручили цінний подарунок, який стане у нагоді під час роботи – фліпчарт.

Ми вітаємо усіх призерів та переможців у різних номінаціях обох конкурсів, бажаємо творчих злетів та наснаги в роботі.

 

 


Всі новини