Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Зимова феєрія 2012

10.01.2013

Перший етап конкурсу «Зимова феєрія» проходив у дитячих садочках  та школах Вінниці. За його результатами, навчальні заклади делегували два-три кращих експонати  на виставку ІІ етапу конкурсу. В ДНЗ №23 перемогли дві роботи:

-         колективна робота «Новорічний  хоровод» (композиція з ялинкою), яку виконали діти гуртка «Умілі рученята» (5-6 років), керівник гуртка Лисюк Л.Ю.(дорослі допомогли зробити так, щоб ялинка світилася та оберталася);

-         колективна робота «Портрет  господині року» (Панно), яку виконали діти гуртка «Вправні пальчики» (5 років) , керівник гуртка Галагуз О.В.

Наприкінці грудня у Краєзнавчому музеї проходила виставка робіт, які пройшли до другого етапу конкурсу. Тоді вінничани мали змогу побачити близько чотирьох сотень дитячих робіт , які створили вінницькі діти та підлітки віком від 5 до 16 років. 26 грудня 2012 року у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї  відбулося нагородження переможців міської виставки-конкурсу новорічних композицій «Зимова феєрія - 2012». Загалом на виставці, яка демонструється у виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею з 17 по 28 грудня 2012 року, представлено близько 360 дитячих робіт, серед яких – декоративні ялинки, новорічні панно та композиції. За рішенням журі  переможцями стали 45 вихованців та колективів дошкільних навчальних закладів та 33 учні та учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів.

З числа цих робіт відібрали 79 кращих, які  і будуть представлені у холі міської ради. Роботи ДНЗ №23 були визнані кращими та виставленні у приміщенні міської ради. Ви всі маєте змогу побачити їх на виставці переможців конкурсу «Зимова феєрія – 2012». Відкриття якої відбудеться 14 січня о 16.00 у приміщенні міської ради і триватиме до кінця наступного тижня.


Всі новини