Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


"Вихователь року 2012"

05.12.2012

Педагоги ДНЗ №23 брали активну участь у виставці робіт, виконаних у сучасних техніках  зображення та майстер-класах "Руками творяться дива", проведених в рамках конкурсу професійної майстерності "Вихователь року-2012".

На виставці були представлені картини, вишиті стрічками (автори яких Людмила Білохвостикова та Наталя Кифорук - вихователі ДНЗ); роботи виконані в техніці сухе валяння вовни (фелтинг) вихователя Олени Галагуз; роботи з одноразового посуду, виконані вихователем Людмилою Лисюк. Вихователі О.В.Галагуз та Л.Ю. Лисюк провели майстер-класи з даних технік виконання робіт.

Музичний керівник закладу Ірина Нагорна виконала для всіх присутніх  пісню "Я бажаю Вам добра", яка стала чудовим завершенням свята професійної майстерності вінницьких "дошкільників".  "Пісня про Вінницю" (автори Тетяна Будюк - музичний керівник ДНЗ №23 та Людмила Коротинська - вихователь ДНЗ №23), яку виконала випускниця закладу Оля Какасьян стала музичним вітанням для конкурсанток цього року від переможниці конкурсу "Вихователь року 2011" - Людмили Коротинської, яка була членом журі даного конкурсу.


Всі новини