Комунальний заклад
«Дошкільний навчальний заклад №23 Вінницької міської ради»
м.Вінниця, вул. Олександра Довженка, 3-а
Режим роботи: 7.30 - 19.30
E-mail: dnz23@galaxy.vn.ua

Новини


Обери кращий сайт дитячого садочка в Україні!

06.05.2012

Шановні друзі!

Лауреатів та переможців фінального етапу Конкурсу Інтернет-сайтів ДНЗ буде нагороджено дипломами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, пам’ятними призами.

Звертаємося з проханням до усіх друзів нашого сайту залишити відгук щодо інформаційного наповнення, зручності користування нашим сайтом, написати електронного листа за  адресою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту domon2010@ukr.ne (з зазначенням теми: «Кращий Інтернет-сайт ДНЗ»).

 

За інформацією веб-сайту МОНМС

Обери кращий сайт дитячого садочка в Україні!

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту при інформаційній підтримці освітнього порталу ПедПРЕСА провело Всеукраїнський конкурс на кращий інтернет-сайт дошкільного навчального закладу. З понад 80 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та центрів розвитку дитини з усіх регіонів України фахівці відомства обрали 19 кращих.

При оцінюванні сайтів враховувалися оригінальність оформлення сайту, корисність інформаційного наповнення для користувачів, інтерактивність та динамічність сайту, частота оновлення (новизна матеріалів, періодичність оновлення інформації) тощо.

Освітній портал ПедПРЕСА, де вже у травні з’явиться перша в Україні офіційна база шкіл і дитсадків країни, окремо відзначить кращих. Кожен дитячий навчальний заклад з дев'ятнадцяти фіналістів отримає передплату на новий глянцевий журнал для сучасного педагога "Перша вчителька" до кінця року. А СПЕЦІАЛЬНИЙ ПРИЗ – НОУТБУК – отримає той заклад, чий сайт до 1 червня набере НАЙБІЛЬШЕ ГОЛОСІВ СЕРЕД ВІДВІДУВАЧІВ ПОРТАЛУ ПедПРЕСА!

З 24 квітня до 1 червня проголосуйте за сайт нашого садочка на порталі ПедПРЕСА  http://pedpresa.com/vote  

 З однієї IP-адреси буде зараховано не більше трьох голосів.

 

Ми дякуємо усім за активність . Запрошуємо всіх  до співпраці і співавторства.

 Діти та педагоги ДНЗ №23.


Всі новини